Language: EnglishNederlands Tel. +31 (0)20 446 7111

Welkom op de website van KDS Cargo

KDS Cargo is een kwalitatief hoogstaande internationale expediteur, gespecialiseerd in het verzorgen van luchtvracht en zeevracht over de hele wereld.

Bij KDS Cargo bent u aan het juiste adres voor een persoonlijke, snelle en betrouwbare service. Onze medewerkers denken graag met u mee! Ons doel is het verlenen van een optimale service, welke mogelijk wordt gemaakt door ons professionele en creatieve team van zeer goed opgeleide en betrokken medewerkers.

KDS Cargo heeft als één van de eerste expediteurs in Nederland het AEO-certificaat verkregen van de douane. Dit levert ons voordelen op het gebied van douaneafhandeling en geeft aan dat wij een zeer betrouwbaar en solvabel bedrijf zijn.

Onze faciliteiten op Schiphol zijn begin 2011 gecertificeerd met het TAPA-A certificaat. Hiermee tonen wij aan dat we aan de strengste veiligheidseisen voldoen, zodoende kunnen we optimale veiligheid voor uw zendingen garanderen.

Vanaf onze locatie op Schiphol verzorgen wij zowel luchtvracht als zeevracht. Wij adviseren dan ook graag welke vorm van transport het meest geschikt is voor uw zending.

©2023 Webdesign Bureau De Webmakers